Deaktivace zaměstnance


IS PRECONTROL
Poslední aktualizace: před 1 rokem

Pokud již zaměstnanec není v pracovněprávním vztahu (bývalý zaměstnanec) – je nutné provést jeho deaktivaci. Na detailu zaměstnance přepneme přepínač „Aktivní“ na hodnotu „Ne“. Dále zvolíme Uložit.


Zodpověděl článek na vaše otázky?